Vinfestival

Vinfestival

Om Vin & Vin Brædstrups Vinfestival

Oplev en uforglemmelig vinfestival på Vin & Vin Festivalen lørdag den 26. august fra kl. 11:00 til kl. 14:00 i smukke Brædstrup.

Vi er stolte af at præsentere seks enestående vinhuse, der er blevet inviteret specielt til denne begivenhed. De vil være klar til at give dig smagsprøver på deres allerbedste vine. Giv dine smagsløg en rejse gennem forskellige vinområder og oplev det brede udvalg af velsmagende vine.

Vi ved, at vin og mad går hånd i hånd, så der vil også være lækker tapas til rådighed. Lad de kulinariske kombinationer forstærke din vinoplevelse.

Dørene åbner kl. 11:00, og du vil have mulighed for at nyde en tapas-platte og ubegrænset vin indtil kl. 14:00. Sæt tempoet efter din egen smag og lad dig fordybe i verdenen af vine, der vil være tilgængelige for dig.

Bemærk, at billetterne er begrænsede, så sørg for at sikre din plads ved at købe din billet allerede i dag. Grib chancen for at være en del af denne eksklusive vinfestival, hvor du kan udforske nye vine og opleve øjeblikke af ægte gastronomisk nydelse.

De deltagende vinhuse inkluderer:

1. Casarena Bodegas y Viñedos S.A fra Argentina

2. Andre Blanck et Fils fra Frankrig

3. Pasetti fra Italien

4. Librandi Antonio Cataldo fra Italien

5. Bodegas Balbas fra Spanien

6. Klinker Brick Winery fra USA

Hver af disse vinhuse har sin unikke stil og karakter, der vil berige din smagsoplevelse på festivalen.

Så grib chancen for at deltage i denne ekstraordinære vinbegivenhed og udvid dine horisonter inden for vinverdenen. Vin & Vin Festivalen venter på dig i Brædstrup den 26. august. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig vinoplevelse!

.

Find billetter

fra:

D. 26/08 2023 kl. 11:00


til:

D. 26/08 2023 kl. 14:00

Tilbage til oversigten