Om Water Of Life

Mit navn er Theis og jeg har en passion for whisky, men tro mig, jeg har også fundet min passion for mange andre typer af spiritus igennem mit eventyr, Water of Life. Her er min historie.

Idé og opstart

Jeg startede Water of life i sommeren 2015, som et hobbyprojekt. Min kone, Anja, og jeg havde i længere tid leget med tanken om at starte en webshop med salg af tøj til mindre kvinder. Ideen blev dog aldrig rigtig til noget, men jeg kunne ikke slippe tanken om at starte en webshop(en drøm jeg iøvrigt havde haft siden teenage-årene). Jeg havde dog ikke lige interressen for kvindetøj, så jeg tænkte at jeg ville starte en webshop med whisky, da jeg havde en passion for whisky.

 

Efter mange sjove indspark til shoppens navn, så landede jeg til sidst på Water of Life. Et navn der heller ikke ville fange os til en produktgruppe, tænkte jeg den gang. På daværende tidspunkt havde jeg dog heller ikke den fjerneste mistanke om hvad Water of life skulle blive til i fremtiden. Men WoL har taget mig på en smagsmæssig rejse fra den gode whisky og har åbnet mine øjne og smagsløg for andre typer af alkohol, deriblandt rom, gin, brandy, ikke mindst mousserende vine og vine generelt.

Hvad er WoL i dag?

Water of Life er i dag en e-butik med den primære fokus på specialspiritus og vine der sælges via ebutikken wateroflife.dk. Derudover har WoL et tilhørende showroom, som fungerer tildels, som udstillingsvindue til smagninger og ikke mindst fem ugentlige åbningsdage; tirsdag til fredag fra kl. 10 til 17:30 og lørdag fra kl. 10 til 13.

Water Of Life's Vision og Mission

Min vision for WoL er at levere den kvalitetsspiritus, som i skrivende stund behager danskerne mere og mere. Produkterne udvælges i samarbejde med flere dygtige danske importører, som ligger liv og sjæl i at udvælge de gode dråber og druer. Jeg har også stor fokus på dansk producerede drikkevarer, som i de senere år har haft  medvind. Jeg fokuserer på nærområdet i og omkring midtjylland, men leverer selvfølgelig til hele Danmark. 

Water of Lifes Smagninger og events

Jeg laver events med smagninger flere gange årligt. Smagninger forgår med enten undertegnet selv eller med eksterne foredragsholdere. Jeg afholder alt lige fra spiritussmagninger til vin og champagnesmagninger og skræddersyr smagningen til dit behov, hvad enten det er et privat arrangement, en whisky- eller romklub, en polterarbend, gentlemens night eller ladies night out. Og skal der arrangeres lidt mad til smagningen, så finder vi også ud af det. Giv mig et kald og så er vi i gang.