Whiskeysmagning med amerikanske Heaven Hill Destillery

Whiskeysmagning med amerikanske Heaven Hill Destillery

 

Velkommen til en uforglemmelig oplevelse med en eksklusiv whiskeysmagning med amerikanske Heaven Hill Distillery! Water of Life og Vin & Vin Brædstrup er stolte af at præsentere denne unikke begivenhed, hvor du kan udforske og nyde en række forførende amerikanske whiskeyer.

Dato: 29. februar 2024

Tidspunkt: Kl. 19:00-21:00

Sted: Water of Life / Vin & Vin Brædstrup

Pris: DKK 199,00

Du vil blive ført gennem en smagfuld rejse med indsigtsfulde og spændende fakta om hver whiskeyvariant fra Heaven Hill Distillery. Fra den karakteristiske smag af bourbon til den rige og komplekse aroma af single malt whiskey, vil denne begivenhed tilfredsstille selv den mest kræsne whiskeyentusiast.

Tag venner, familie eller kolleger med og oplev en aften fyldt med tilfredsstillelse for alle sanser. Uanset om du er en erfaren whiskey-aficionado eller nybegynder inden for whiskeyverdenen, er denne smagning en unik mulighed for at uddybe din forståelse og nydelse af amerikanske whiskeyer.

Sørg for at reservere dine billetter i god tid, da der er begrænsede pladser!

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften med sublim aromatisk udforskning og fællesskab hos Water of Life / Vin & Vin Brædstrup!

 

Er du lækkersulten?

Ønsker du at få stillet sulten inden whiskeysmagningen, så kan du bestille en lækker tapasanretning med brød og smør fra byens slagter; Slagter Lauersen. Maden er klar fra kl. 17:45.

Du kan tilmelde dig på mail: info@wateroflife.dk eller telefon: 92928740.

Eller køb dine billetter her:

 

fra:

D. 29/02 2024 kl. 19:00


til:

D. 29/02 2024 kl. 21:00

Tilbage til oversigten