Argentiera Winery - Winemakers Dinner

Argentiera Winery - Winemakers Dinner

RESERVER DATOEN

Om Argentiera

 

Tenuta Argentiera, grundlagt i 1999, har sine rødder solidt plantet i den sydlige del af Bolgheri DOC, indlejret blandt de bølgende bakker i Donoratico. Her skråner landskabet nådigt og når højder på op til 200 meter, hvilket giver en panoramisk udsigt, der strækker sig ud over det toscanske øhav.

Godset har sit navn efter Podere Argentiera, en enhed der allerede havde sat sit præg på kortene over den storhertuglige kadastrer, et vidnesbyrd om dens historiske betydning i regionen. Det står som en hyldest til det rige kulturarv og arv fra det land, det nu kalder hjem.

Ved at omfavne denne arv er Tenuta Argentiera blevet synonym med fremragenhed inden for vinfremstilling, idet det udnytter de unikke terroir og jorddiversitet i sine vinmarker for at producere vine af enestående kvalitet og karakter. Med en dedikation til håndværk og en dyb respekt for traditionen fortsætter godset med at fremstille vine, der fanger essensen af Bolgheri-regionen og fortryller vinentusiaster rundt omkring i verden med hver flaske.

fra:

D. 19/09 2024 kl. 19:00


til:

D. 19/09 2024 kl. 21:00

Tilbage til oversigten