Fokus på Morrison Distillers

Oprettet d. under Nyheder, Nyt om Whisky

Fokus på Morrison Distillers
Fokus på Morrison Distillers
Fokus på Morrison Distillers

Kære whisky-entusiast,

Vi håber, du nyder sommeren og er klar til en fantastisk nyhedsopdatering fra Morrison Distillers! Vi er glade for at kunne præsentere vores eksklusive udvalg af prisvindende whiskyprodukter, der vil fortrylle dine smagsløg.
 
BRUG RABATKODEN “MORRISON” og opnå 10% sommerrabat på alle Morrisons produkter
 
Og det bedste af det hele er, at vi tilbyder en særlig rabat på 10% ved køb af Morrisons produkter i hele juli måned!

Mac-Talla - Islay Single Malt Whisky

Lad os starte med Mac-Talla, den unikke single malt Scotch whisky, der perfekt afspejler Morrison-familiens forbindelse til Islay. Mac-Talla betyder "echo" på skotsk gælisk og tager dig med på en smagsrejse gennem øen. Lad dig forføre af den uforlignelige smag af Mac-Talla, skabt af Islays vejrbidte kyster. Det er en smag af det vilde og uforudsigelige, der efterlader et varigt indtryk.

Cárn Mór Single Malt Whisky

Dyk ned i Càrn Mòr-serien, samlingen af sjældne og helt unikke uafhængige aftapninger. Hver udgivelse er strengt begrænset, så når de er væk, er de væk! Càrn Mòr repræsenterer whiskyen, som den burde være. De små, begrænsede aftapninger udtrykker de unikke forskelle i hvert batch i stedet for at stræbe efter ensartethed. Cárn Mór whisky er så tæt på at drikke direkte fra fadet som muligt.

Old Perth Blended Malt Whisky

Oplev magien ved Old Perth Blended Malt Scotch Whisky. Denne serie samler de fineste sherry-modnede single malt-whiskyer fra særligt udvalgte destillerier i Speyside regionen. Old Perth repræsenterer den klassiske Speyside-stil, der er blød og frugtig, men med en fyldig karakter, da den aftappes ved minimum 46% alkohol. Tag på en rejse tilbage i tiden med Old Perth og oplev den ægte smag af tradition og arv.

Bruadar Single Malt Whisky Liqueur

Slutteligt har vi Bruadar Whisky Liqueur, den prisvindende likør, der kombinerer Single Malt Scotch Whisky med skotsk honning og slåenbær. Det er en unik blanding, der er omhyggeligt skabt for at give dig en uforglemmelig smagsoplevelse. Nyd den ren eller med is, og udforsk mulighederne for at bruge den som en udsøgt ingrediens i cocktails eller desserter.

Sommerrabat

Som en særlig tak til vores dedikerede kunder tilbyder vi 10% rabat på alle Morrisons produkter i juli måned. Det er din chance for at forkæle dig selv med disse eksklusive whiskyer til en fordelagtig pris. Besøg vores webshop og brug rabatkoden "MORRISON" ved checkout for at gøre brug af tilbuddet. Tilbuddet gælder i juli måned. 

Glade sommerhilsner fra Water of Life.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar