Fokus på Waterford Irish Whisky

oprettet d. under Nyt om Whisky

Fokus på Waterford Irish Whisky
Fokus på Waterford Irish Whisky

Fokus på Waterford Distillery

Jeg sætter fokus på irsk whisky - nærmere bestemt Waterford Distillery. 

FÅ 15% SOMMERRABAT - BRUG RABATKODEN: WATERFORD

Mark Reynier er en betydningsfuld skikkelse inden for whiskys industrien. Han blev født i Sydafrika og voksede op i Frankrig, før han senere bosatte sig i Storbritannien. Reyniers passion for whisky førte ham til at erhverve den ikoniske Bruichladdich Destilleri på Isle of Islay i Skotland i år 2000. Under hans ejerskab blev Bruichladdich kendt for sin innovative og utraditionelle tilgang til whiskyproduktion.

Reynier fokuserede på at genoplive traditionelle destillationsmetoder og fremhæve gennemsigtighed i branchen. Han introducerede konceptet om terroir-drevet whisky og betonede betydningen af lokal byg, vand og klima for det endelige produkt. Denne tilgang udfordrede status quo og vakte opmærksomhed i whiskyverdenen.

I 2012 forlod Reynier Bruichladdich og begav sig ud på et nyt eventyr: Waterford Destilleri i Irland. Med Waterford fortsatte han sin dedikation til terroir-drevet whiskyproduktion ved at indkøbe byg fra udvalgte irske gårde for at fremhæve regionens unikke smagsnuancer. Destilleriet har fået anerkendelse for sin opmærksomhed på detaljer og jagten på enestående whisky.

Når det kommer til smagsprofilen for Waterford Destilleri, har de fokus på at skabe whisky med dybde og kompleksitet. Deres terroir-orienterede tilgang betyder, at de forsøger at fange de unikke smagsnoter, der stammer fra det lokale landskab og klimaet, samt den særlige karakter af den anvendte byg. Dette kan give whiskyen en bred vifte af smagsindtryk, der afspejler det sted, hvor ingredienserne er dyrket og destilleret.

På Water of Life's shop finder du en række af Waterfords whiskyer: 

  • Waterford Cuvee
  • Waterford Hook Head 1.1
  • Waterford Lakefield 1.1
  • Waterford Luna 1.1
  • Waterford Organic Gaia 2.1


Se dem alle her
Og husk at brug rabatkoden 😉


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar