3 spændende nyheder fra Macallan

Oprettet d. under Nyt om Whisky

3 spændende nyheder fra Macallan

3 spændende nyheder fra Macallan

Macallan er berømt for sin ekspertise i whiskyproduktion og brugen af førsteklasses sherryfade til modning. Dette giver deres whisky en karakteristisk dyb og rig smagsprofil med nuancer af tørret frugt, krydderier og træ.

Disse tre nyheder demonstrerer Macallans vedholdende engagement i at levere kvalitetswhisky med varierende smagsprofiler, der appellerer til både erfarne og nye whiskyentusiaster.

 

Classic Cut 2023 hylder Macallans tradition for at skabe velafbalancerede og intense smagsoplevelser. Denne enestående single malt har modnet i en kombination af tidligere Bourbon-amerikansk egefade og sherry-behandlede europæiske egefade.

Dyk ned i en verden af smagsnuancer, hvor essensen af frisk pære og mandel-biscotti er i fokus. Gennem en betagende sanseoplevelse fremhæves den unikke pæresmag af levende farver og stofvalg, mens en gylden kjoles flydende tekstur symboliserer den mandel-biscotti smagsprofil, der træder frem ved tilsætning af en dråbe vand.

Læs mere og køb din whisky her.

 

Denne 15 år gamle whisky har modnet i en harmonisk kombination af sherryfade og amerikanske egetræsfade. Med en alkoholprocent på 43%  præsenterer denne whisky en velafbalanceret smagsprofil og en sofistikeret balance mellem sødme og krydderi. 

Den har fine noter af tørrede frugter, karamel og dejlig afbalanceret vanilje. Resultatet er spændende og kompleks smagsoplevelse, der afspejler Macallans ekspertise inden for træfadmodning og destillationskunst.

Læs mere og køb din whisky her.

 

Med en alder på 18 år og en alkoholprocent på 43%, er denne whisky også modnet i en blanding af sherryfade og amerikanske egetræsfade. Resultatet er en dyb og kompleks smagsoplevelse med en velafbalanceret karakter.

Med gyldne nuancer, der forstærker whiskyens farve og afspejler de centrale smagsnoter af sirupskaramel, sød ingefær, tørrede frugter og muskatnød, står The Macallan Double Cask 18 Years Old, 2023-udgivelsen, som et symbol på enestående håndværk. 

Læs mere og køb din whisky her.

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar