Water of Life overtager AuRhum

oprettet d. under Nyheder

Water of Life overtager AuRhum

Efter nøje overvejelser, har trioen bag rommærket, AuRhum, Tommy, Lindy og Alexander valgt at sælge firmaet til inderhaveren af Water of Life, Theis Steen Hansen.

 

AuRhum blev stiftet i 2018 af de to "romnørder", Lindy og Alexander. Siden da kom Tommy også med på vognen. AuRhum blev stiftet for at skabe et brand af rom, som skulle være så transparant, som muligt. Trioen ville bidrage med rom, som ikke var tilsat farve, sukker og andre tilsætninger.

 

Dette skete med stor succes og det hele kulminerede med en flot guldmedalje til AuRhum Purity ved Nordic Rum Festival i 2019.

 

Projektet AuRhum startede, som en hobby og pludselig står man ved en skillevej. Skal man vækste, så skal man gå "all-in" eller også skal man finde nogle andre til at gøre det.

 

Her nedenfor udtaler Alexander, Lindy og Tommy sig om salget til Theis.

"Vi er utrolig glade for at have stiftet AuRhum og skabt et brand af "gennemsigtig" rom, som hele tiden var vores mål. Vi er tre rom-entutiaster med en stor passion for rom og det vil vi gerne dyrke. Det at drive en virksomhed er en stor ting for os og vi følte at det at drive en virksomhed tog mere og mere over, fremfor at dyrke vores hobby. Vi søgte derfor en person der vil drive virksomheden frem i den samme ånd, som vi startede. Og det fandt vi hurtig ud af at Theis ville og vi er helt sikre på at Theis har modet til at drive AuRhum endnu længere. Vi vil hjælpe Theis videre med sparring og hjælp til udvælgelse af fade."

 

Og hvad så nu? AuRhum fortsætter ufortrødent med sine rom, som i dag tæller 5 forskellige:

  • AuRhum Transparency - Barbados Rum
  • AuRhum Clarity - Guyana Rum
  • AuRhum Honesty - Jamaica Rum
  • AuRhum Infinity - White Jamaica Rum
  • AuRhum Purity - Jamaica Rum

 

Disse kan alle købes hos Water of Life, online eller i showroom'et i Brædstrup. Alternativt kan du forhøre dig hos din lokale rompusher.

 

Har du en online eller fysisk spiritusbutik og vil du gerne høre mere om forhandling af AuRhum, så er du mere end velkommen til skrive til os via nedenstående kontaktformular, kontakte Theis direkte på 40741357 eller theis@wateroflife.dk


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar