Trefoldige gode nyheder hos Water of Life / Vin & Vin Brædstrup

Oprettet d. under Nyheder

Trefoldige gode nyheder hos Water of Life / Vin & Vin Brædstrup

Alle gode gange 3

 

Der sker ting og sager hos Water of Life/Vin & Vin Brædstrup for tiden.

Den første nyhed er nem at få øje på i butikken. Vi har rykket godt og grundigt rundt i butikken for at få plads til oktober måneds vine, der er kommer flot på plads på de mange nye reoler, som vi også har fået. Der kan være en periode med lidt rod, men bær over med os - det bliver godt!

Sekundært - men ligeså vigtigt - har vi sammen med alt den nye vin også fået en vaskeægte vinmand, René, med på holdet. Hans største force er hans passion for parring af vin/spiritus og mad. Det bliver en kæmpe fordel for vores kunder, som nu kan få ekspert-hjælp til at finde den helt rigtige vin uanset anledningen. 

René er uddannet i vinbranchen, så han er det perfekte match og tilføjelse til Brædstrups vin- og spiritusbutik.

Sidst men ikke mindst har vi ansat Bjørg, som er vores nye content manager. Bjørg er tidligere gymnasielærer og mestrer formidlingens kunst og det skrevne ord - hun er derfor en yderst god hjælp til at fange mine stavefejl. Bjørg kommer til at sidde med diverse content og nyheder til Water of Life-hjemmesiden og lidt SoMe.

Så kort og godt; vi kan nu præsentere en fordobling i vinudvalget i butikken - og også i antallet af mennesker hos Water of Life / Vin & Vin Brædstrup.

 

Vi ses i butikken!

/Theis 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar