Brædstrup får sin egen Vinfestival

oprettet d. under Nyt om Vin

Brædstrup får sin egen Vinfestival

Kære vinelsker,

Vi har en fantastisk nyhed at dele med jer! Brædstrup får sin helt egen vinfestival, og det bliver en begivenhed, du ikke vil gå glip af.

I samarbejde med Vin & Vin har vi fået besøg af 6 vinproducenter fra Argentina, Italien, Spanien og USA. Disse eksklusive producenter vil præsentere deres mest raffinerede vine, så du kan opleve autentisk vinmagi fra hele verden.

Hvert år inviteres alle Vin & Vin's vinproducenter til Danmark for at præsentere deres nye årgange til alle deres forhandlere. Men denne gang har vi lavet et nyt koncept, der kommer dig som kunde tilgode!

Den 26. august forvandler vores butik i Brædstrup sig til en festlig minifestival, hvor de 6 producenter vil præsentere deres mest eksklusive vine. Du vil have mulighed for at smage på et stort udvalg af vine i ro og mag, og der vil også være lækker mad, som du kan nyde sammen med de fortryllende dråber.

Tag del i denne unikke vinoplevelse og lad dig forføre af de mange smagsnuancer og historier bag vinene. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores vinfestival!

For mere information om begivenheden og for at sikre din plads, kan du læse mere her: https://wateroflife.dk/arrangementer/2023-08-26/44-vinfestival/

Skål og på gensyn til en uforglemmelig dag!

Venlig hilsen,

Theis


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar